Paragliding obuka forum
Rujan 05, 2010, 17:14:44 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: SMF - Just Installed!

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Preslagivanje rezerve  (Posjeta: 521 )
Box
Newbie
*

Da je malo, malo, malo ljući!

Profil WWW Email
« : Veljača 16, 2010, 14:30:10 »

Osim što me to zanima za ovu tekuću 2010. godinu, zanima me i da li netko ima negdje zavedene datume kad se to odigravalo 2007., 2008., i 2009. godine. Treba mi da upišem u knjižicu rezerve pa će mi to Svole od sada potvrđivati.
Treba li i vama takva evidencija, a nemate oriđiđi knjižicu, jednostavno izrežite komad kartončića, nacrtajte tablicu (mjesto, datum, preslagivač) i prikačite u sjedalo u džep za dokumente da vam bude na dohvat ruke.
Evidentirano

------------------
c u @ cludbase
Zlatko
Full Member

Profil Email
« Odgovor #1 : Veljača 17, 2010, 17:08:42 »

Za prošlu godini 2009 znam točno,za ostale godine nemam upisano.
15.02.2009 god.
Evidentirano
edo
Administrator
Sr. Member

ko leti vrijedi...ko ne leti i nemora ;-)

Profil Email
« Odgovor #2 : Veljača 17, 2010, 19:00:29 »

Uvjek je bio drugi mjesec, a datume jebiga nemam...

edo
Evidentirano
joe33
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #3 : Veljača 17, 2010, 19:21:23 »

A kad će biti ove godine?
Evidentirano

joe33
Jr. Member
**

Profil Email
« Odgovor #4 : Ožujak 02, 2010, 13:36:29 »

A kad će biti ove godine?

Samo da ponovim pitanje, pošto nije bilo odgovora...?
Evidentirano

toni
Sr. Member

Take'Air

Profil WWW Email
« Odgovor #5 : Ožujak 26, 2010, 13:54:51 »

Evo najnovijeg dogovora.

Dogovoreno je, između Ede, Ivice Kneževića i mene, da se rezerve preslože u 2-3 puta u manjem obujmu, jer nam jedan dan nije dovoljno za 30 + rezervi. Stoga prva tura u količini 10-15 rezervi ide slijedeći tjedan. Preslagivanje će biti u Zagrebu i bez prisutnosti vlasnika rezervi, osim ako netko inzistira da bude prisutan. Nema tajnosti, već je produktivnost veća ako se ljudi okolo ne motaju i ne priupitkuju stalno nešto. Stoga vas, prvih 12 (3 su već rezervirane) koji mi sutra ili do dana preslagivanja donesu rezervu dobit će do slijedećeg vikenda (Uskrsni vikend) presloženu rezervu uz nezaobilaznih 100 krznenih životinjica u hrvatskoj valuti. Rezerve se mogu predati meni sutra na Kalniku ili donijeti u agenciju A.T.Mimare 40, Zagreb u vrećici s unutarnjim kontejnerom ili u sjedalu. Ako je u vrećici obilježiti ime i prezime. Podići se također mogu na adresi A.T.Mimare 40 ili kad se vidim s nekim. Uskrs ne radim! Ostale rezerve bit će presložene u Križevcima ili na Kalniku tjedan nakon Uskrsa, a za to će vam se Edo obratiti gdje i kako mu dostaviti rezerve.
Evidentirano
toni
Sr. Member

Take'Air

Profil WWW Email
« Odgovor #6 : Ožujak 30, 2010, 08:36:00 »

Majčicu vam milu poljubim! Cendrate za te rezerve mjesecima, a sad kad je to došlo na red niko ništa. Samo mi je Ivo dao svoju rezervu upakiranu u kutiju s imenom i prezimenom + 100 kn.

Da ne dužim, od danas do sutra imate priliku da isto učinite i vi, pretpostavljam iz Zagreba, te donesete mi u A.T.Mimare 40. U četvrtak ću organizirati preslagivanje. Tko ne donese, jebe mi se i neću više dužiti tu priču.
Evidentirano
edo
Administrator
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #7 : Travanj 20, 2010, 07:35:55 »

Dame i gospodo...ako netko želi presložiti svoju rezervu...neka ju dostavi do petka Toniju ili meni...nemoram vas podsječati da je vama tečajcima to obavezno i da oni koji nemaju presloženu rezervu od strane po hrvatskom zakonu ovlaštene osobe, a to su proizvođači ili instruktori što se tiče naših polaznika u obučnom centru od 01.05. će im stupiti zabrana letenja do daljnjeg dok ne riješe taj problem...isto tako i IO kluba u predhodnom sastavu je zahtjevao isto to i od članova kluba u proteklim godinama, neznam što je s ovim IO i dali je tolerantniji, ali svakako stoji preporuka...moj očinski savjet vam je...nemojte se zajebavati s nečim što vam može značiti zadnju alternativu za život, nemojte biti glupi...ako je nekome takva kriza da nemože odvojiti 100 kuna za to...ja ću mu to napraviti besplatno...

nek vam sigurnost uvjek bude na prvom mjestu, jer ako nije...zna se...a nije HDZ

lp
edo
« Zadnja izmjena: Travanj 20, 2010, 07:58:13 edo » Evidentirano
edo
Administrator
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #8 : Travanj 20, 2010, 19:36:12 »

Ovo se ne odnosi na tečajce koji lete još na školskom terenu odnosno su na početnom tečaju i koji ne posjeduju svoje rezerve...kaj je nastala panika  Smješko...

edo
Evidentirano
edo
Administrator
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #9 : Travanj 22, 2010, 17:40:55 »

Ovo dole na slici je rezerva, padobran za spašavanje, zadnja alternetiva kod jebenog sranja...pitanje za vas...kako izgleda vaša i kad ste je zadnji puta vidjeli???

lp
edo
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Paragliding obuka forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.192 sekundi uz 17 upita.