Paragliding obuka forum
Rujan 05, 2010, 16:09:04 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: SMF - Just Installed!

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Feniks-open!!!  (Posjeta: 390 )
edo
Administrator
Sr. Member

ko leti vrijedi...ko ne leti i nemora ;-)

Profil Email
« : Lipanj 03, 2010, 09:08:35 »

Ovako drugovi i drugarice...popunjavam kombi za prevoz na Hrvace...za sada je u kombiu Mišo...pa imam još četiri mjesta...krenuli bi 18.06. u petak popodne, tako da smo do mraka u Sinju...a povratak je 22.06. u popodnevnim satima...podsječam vas da je ovo prva međunarodna tekma koju naš klub organizira i da bi bilo dobro da nas je što više dolje u Sinju...isto tako svi tečajci koji lete visince će letiti podvečer...to če biti jedan ljepi izlet za sve nas...pa nemojte propustiti...

bok
edo
« Zadnja izmjena: Lipanj 03, 2010, 09:29:56 edo » Evidentirano
Boro
Jr. Member
**

smithy_boris@hotmail.com
« Odgovor #1 : Lipanj 07, 2010, 09:46:02 »

Planiram krenuti 19.06. subota prije podne,vlastiti prijevoz. Povratak 22.06. utorak.
Evidentirano
Šteta
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #2 : Lipanj 07, 2010, 15:01:11 »

Ekipa, nemojte se dati nagovarati. Toni, Box, cijeli IO sa Božom na čelu zasukali su rukave. Ništa manje od ''odlično'' ne prihvatamo kao opciju. Po onome što čujem od Tonija to neće biti samao tekma... to će biti FESTIVAL!!!
Dođite letjeti u Hrvatski PG Eldorado.
Evidentirano

Pozdraf
Šteta
dr.Kovač (Luka)
Newbie
*

bljuka@yahoo.com
« Odgovor #3 : Lipanj 10, 2010, 09:10:51 »

Ja bi možda pod šatorom prenoćio...jel se može tamo kod sletišta na Gredi ili ?
Evidentirano
Šteta
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #4 : Lipanj 10, 2010, 11:46:50 »

Toni je izvjestio da postoji i mogućnost šatoriranja na Jeretovom imanju. koliko znam i el Presidente Nuovo alijas Božo će također pod šator.
Evidentirano

Pozdraf
Šteta
Todd
Full Member

Profil Email
« Odgovor #5 : Lipanj 10, 2010, 17:11:10 »

Evo samo da navjestim da i ja također planiram pohoditi Hrvace u aranžmanu sa Borijem, ne planiram se tekmat tak da će to biti više turistički izlet ako vrijeme posluži. E sad, već se malo pripremam i gledam ja te trackove po CRO XC-u ali tamo nemogu nać ništa posebno. Po meni bi se trebalo, kolko možem vidjeti na Google earthu, bez neke žurbe i focre odgrebenariti 80 km, pa me sad zanima u čemu je problem? Jel fakat dolje ekipa tako malo leti da nestigne ispipat teren ili pa nemaju GPS-ove?
LP
Todd
Evidentirano
toni
Sr. Member

Take'Air

Profil WWW Email
« Odgovor #6 : Lipanj 11, 2010, 21:19:22 »

Najduži prelet s Grede je cca 70-80 km do Knina, ali tad se nije objavljivalo na raznim OLC-ovima. Odletili su Karlo i Jože. Ja imam nekih 50-ak km prema jugu. Da se, ali malo ljudi leti, a malo ih ima koji su sposobni za duge prelete. Letili smo i u BiH preko Kamešnice prema Livnu.
Evidentirano
edo
Administrator
Sr. Member

ko leti vrijedi...ko ne leti i nemora ;-)

Profil Email
« Odgovor #7 : Lipanj 14, 2010, 06:39:22 »

Napominjem da u kombiju još ima mjesta, pa ko se je odlučio ići, a treba prevoz nek se javi...

edo
Evidentirano
toni
Sr. Member

Take'Air

Profil WWW Email
« Odgovor #8 : Lipanj 15, 2010, 14:52:01 »

Najnovije vijesti iz Cetinske krajine!

Prognoza: vrijeme se nešto komeša, a i ja se ne osjećam najbolje, nešto me žiga u križima i štrece u koljenu. Elem, za sad stanje stoji ovako:
- subota 19.6. jači jugozapad-zapad, ali možda nam dopusti prvu tekmicu za ugrijavanje. Neku 20-kilometarsku za DHV 1-2 Namigujem I onda fešta, jer..
- u nedjelju je vjerojatno neletivo, ali vrlo pogodno za razgled prirodno-povjesnih znamenitosti: npr. izvora Cetine i starokršćanske crkve iz 9. st. Proći će fronta i krenut će poboljšanje  Smješko
- ponedjeljak donosi slab sjeverni vjetar i sunčano vrijeme, popodne će okrenuti sa zapada tako da letimo po Sinjskom polju. Miriše na dobru utrku. Navečer fešta br. 2 zbog uspješnog natjecanja Cerim se
- utorak bi moglo biti opet za Gredu uz jug-jugozapad prema kraju dana zapad. Kratka utrka za završetak natjecanja, podjelu pehara/medalja/diploma ter nagrada i noga u dupe!

Sponzori su se isprsili za piće: Badel 1862 (ne nije žesta, sram vas bilo, kakvi ste vi sportaši!) daje ice tea brusnica i Pepsi light u nevjerojatnim količinama (ne možemo to sve povesti u kombiju) te Matica modicus traubisodu, a Feravino Feričanci vrhunsku frankovku, ali samo za večernje prilike. Sendviči su osigurani, veliki i izdašni, mada bi teta Sonja mogla imati primjedbe da su preveliki za zagristi (kad ne znaju napraviti manje;). Bit će još iznenađenja koja ne želim odmah otkriti.

Stay tuned!
Evidentirano
Boro
Jr. Member
**

smithy_boris@hotmail.com
« Odgovor #9 : Srpanj 29, 2010, 19:58:19 »

Evo,konačno se moj fotić vratio doma. Cerim se Hvala Edi i Dr. Luki što su ga imali na brigi. Novi teren,novo iskustvo,družen je sa ekipom,gledanje tekme ležećki...genijalan vikend.

http://picasaweb.google.hr/risbo.vacko/FeniksOpenHrvace2010#
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Paragliding obuka forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.176 sekundi uz 16 upita.